Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Försäkringsstartupen Hedvig rekryterar marknadschef från Garbergs

Publicerad: 26 november 2019, 09:05

Vid sidan av Rebecca Lundin (mitten) rekryterar Hedvig även Kaja Alenmyr (t.v) och Cornelia Brantås (t.h).

Foto: Margarita Kradijan

Plannern, partnern och strategen Rebecca Lundin lämnar reklambyrån Garbergs för att ta över som marknadschef på Hedvig.


Ämnen i artikeln:

Hedvig

Försäkringsstartupen Hedvig grundades 2018 och vill profilera sig själva som ett ”schysstare alternativ” till de traditionella försäkringsbolagen. Så sent som i augusti fick bolaget in 100 miljoner i riskkapital, pengar som bland annat ska gå till att bygga varumärket. Nu står det klart att Rebecca Lundin tar över som marknadschef på Hedvig. Rebecca Lundin kommer närmast från reklambyrån Garbergs där hon haft en tjänst som strateg och planner. Hon var även partner i byrån.

– Det som verkligen lockade mig till Hedvig var hur kunderna beskriver sina uppleveler av tjänsten, vilket för mig lät mer som någon typ av premium concierge service än ett försäkringsärende. Till ett billigare pris dessutom, vilket kognitivt är en smått omöjlig kombination. Tillsammans med mitt fantastiska team kommer vi fokusera på att tydligare positionera Hedvig och vår hemförsäkringsprodukt hos en bredare målgrupp, säger Rebecca Lundin i ett pressmeddelande.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Hedvig

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.