Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Forsman & Bodenfors i stor rekryteringsoffensiv

Publicerad: 11 mars 2020, 09:11

Fr. v: Buster Lundh, Carl-Johan Schultz, Frans Dino, Johan Carlsson, Liz Barne, Nicholas Düfke, Oliver Rogers, Peter Kamstedt, Rebecca Andersson – ,Wilma Massot.

Forsman & Bodenfors förstärker med tio nya medarbetare.


Ämnen i artikeln:

Forsman & Bodenfors

Bland de nya medarbetarna finns alltifrån copywriters till projektledare och ekonomer som ansluter till både Forsman & Bodenfors kontor i Göteborg och Stockholm.

– Jag är glad över att kunna välkomna så många nya kollegor till byrån. Vi är på en spännande resa, både i Sverige och internationellt. Det gör att vi behöver både bred och djup kunskap och erfarenhet inom en mängd områden. Inte minst inom hållbarhetsområdet, där både vi och våra kunder har möjlighet att skapa verklig nytta med både kommunikation och innovation, säger Silla Levin, VD Forsman & Bodenfors i Sverige. 

Bland de nya medarbetarna märks bland andra plannern och hållbarhetsexperten Carl-Johan Schultz. Carl-Johan Schultz ansluter från TBWA.

– Jag brinner för insiktsfull och meningsfull kommunikation och det finns det massor av möjligheter till på Forsman & Bodenfors. Jag är väldigt engagerad i hållbarhetsrelaterade frågor och är övertygad om att vår bransch har en betydande del i omställningen som alla företag och organisationer går igenom just nu. Med ett långsiktigt perspektiv måste hållbarhetsfrågor och marknadskommunikation hänga ihop, säger Carl-Johan Schultz i ett pressmeddelande.

Här är alla nya Forsman & Bodenfors nya medarbetare:

Nicholas Düfke, copywriter, som fram till nyligen arbetat på F&B i Singapore och med tidigare bakgrund från M&C Saatchi. 

Oliver Rogers, copywriter med bakgrund från bl.a. AKQA, både i Göteborg och London.

Peter Kamstedt, projektledare med mångårig erfarenhet från bl.a. McCann och DDB.

Carl-Johan Schultz, planner med bakgrund från bl.a. TBWA och McCann.

Frans Dino - Research 

Rebecca Andersson – Ekonomi

Liz Barne – Ekonomi

Buster Lundh – IT

Johan Carlsson- IT

Wilma Massot – Service / Reception

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Forsman & Bodenfors

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.