Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Fotografiska tappar marknadschefen

Publicerad: 8 januari 2020, 09:04

Margita Ingwall

Fotografiska tappar sin pr- och marknadschef Margita Ingwall.


Ämnen i artikeln:

Fotografiska

Margita Ingwall lämnar posten som marknads- och pr-chef på Fotografiska efter drygt fyra år. Det framgår av ett inlägg på Linkedin som Dagens Opinion var först att rapportera om.

– Att vara med och bidra till Fotografiskas utveckling har varit en magiskt fartfylld resa. Och jag kommer alltid att vara tacksam för hur Per Broman gav jobbet till en 50+ kvinna, utan erfarenhet av pr eller marknad, skriver Margita Ingwall i inlägget. 

Hon kommer att fortsättningsvis att jobba som frilansande konsult, bland annat för Fotografiska.

– Jag har ett tag känt sug efter att återknyta kontakten med mitt tidigare liv som socionom och ska därför, förutom frilansuppdrag som contentskribent och kommunikatör, även jobba deltid på behandlingshem, och skriva min bok.

– Att ha fått ha Margita i huset i fyra år med all hennes energi och kreativitet har betytt mycket för Fotografiskas utveckling både externt och internt. Vi är väldigt glada över att nu få behålla henne som skribent av utställningarnas presstexter, vilka fungerar som vår kommunikation av utställningarna även i våra andra kanaler, säger Per Broman, grundare av Fotografiska till Dagens Opinion. 

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Fotografiska

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.