Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Från banken i Sölvesborg till copy i New York

Publicerad: 29 oktober 2015, 14:02

Tobias Lindborg och Felix Karlsson.

Felix Karlsson har haft en tjänst som vikarierande marknadschef på Sölvesborg-Mjällby Sparbank. Nu värvas han tillsammans med Tobias Lindborg som kreatörspar till Droga 5 i New York.


Ämnen i artikeln:

Droga 5

Felix Karlsson lämnar jobbet som vikarierande marknadschef nu i veckan och Tobias Lindborg som studerar på Berghs, hoppar av skolan för att pröva lyckan i New York.

– Allt känns som en saga. Att flytta till New York för att arbeta på en av världens främsta reklambyråer med min bästa vän och tillika copywriter är en helt svindlande tanke. Självklart känns det tråkigt att lämna Berghs i förtid, men den här chansen är för stor för att tacka nej till, säger Tobias Lindborg i en kommentar.

För sex år sedan värvades Erik Högfeldt direkt från Berghs till Droga 5. Numer är han creative director på byrån och en av de som träffade Felix Karlsson och Tobias Lindborg, när de var på besök i New York.

– Felix och Tobias har förtjänat den här chansen tidigt i sin karriär. De har höga ambitioner, rätt energi och kommer snabbt kunna anpassa sig till vårt tempo. Vi förväntar oss stora saker och kommer ge dom alla chanser att trivas, lyckas och växa med oss, säger Erik Högfeldt.

Den flerfaldigt prisade byrån Droga 5 jobbar med bland annat Toyota, UNICEF, Newcastle Brown Ale och Under Armour.

Yasmine Winberg

Redaktör Resumé Insikt

yasmine.winberg@resume.se

Ämnen i artikeln:

Droga 5

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.