Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Från Cohn & Wolfe till Friends Agenda

Publicerad: 15 februari 2016, 12:46

Jacob Lagercrantz byter byrå.

Foto: Pressbild.

Jacob Lagercrantz lämnar life science-teamet på Cohn & Wolfe efter mindre än ett halvår. Istället blir han seniorkonsult hos Friends Agenda.


Ämnen i artikeln:

Friends AgendaPR-ByråerCohn & Wolfe

Friends Agenda stärker upp sin komptetens inom pr- och public affairs genom rekryteringen av Jacob Lagercrantz. Han anslöt till Cohn & Wolfe så sent som i höstas, men går nu alltså vidare i karriären.

Innan tiden på Cohn & Wolfe var han seniorkonsult och kundansvarig för Ikea hos Grayling – som numera är Friends Agendas kund. Dessutom har han erfarenhet från kundsidan hos bland annat Cancerfonden och Försvarsmakten.

– Under hösten har vi rekryterat flera seniora rådgivare med affärs- och organisationsutvecklingskompetens, det har bidragit till fler kunder och större efterfrågan på våra tjänster. Nu behöver vi fylla på med mer senior PR-kompetens. Jacob känns som ett klockrent val, en klok och behaglig person som det ska bli jättekul att börja jobba med, säger Sara Morge, vd Friends Agenda, i en kommentar.

Det som förde honom till den nya byrån är deras position i näringskedjan:
– Det som lockar mig med Friends Agenda är att de har en position där de faktiskt är affärskritiska för flera av sina kunder. De håller på och bygger en byrå som är bortom PR, med konsulter som kan hjälpa kunderna hela vägen från verksamhetsutveckling till kommunikation, säger Jacob Lagercrantz.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.