Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Från DDB Stockholm till Ottoboni

Publicerad: 9 december 2015, 10:17

Daniel Askergren till Ottoboni.

Foto: Joakim Ström

Daniel Askergren, närmast Nordic Client Service Director på DDB Stockholm, går till en tjänst som projektledare på Nordic Morning-byrån Ottoboni.


Ämnen i artikeln:

DDB StockholmNordic MorningOttoboni

Daniel Askergren har arbetat i byråvärlden under ett antal år. Han har varit på DDB sedan 2011 och var dessförinnan på bland annat Fältman & Malmén och Minnesota. På DDB ansvarade han för kunder som Husqvarna, TeliaSonera och Nordea.

Daniel Askergren säger såhär om nya jobbet:
“Jag har haft drygt fyra spännande år på DDB. När jag själv analyserat vilka digitala byråer och nätverk som ligger rätt positionerade var Ottoboni, som del av Nordic Morning-erbjudandet, självklara - med ett fullt digitalt erbjudande som jag anser ligger helt rätt i tiden”.

“Vi är väldigt glada över att få med Daniel i vårt team här på Ottoboni. Daniel har mångårig erfarenhet av affärs- och kundutveckling och vi ser verkligen att det blir en tillgång nu när vi är i en spännande fas i vår byråutveckling”, säger Oskar Sparreljung, byråchef för Ottobonis Stockholmskontor, i en kommentar.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.