Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Från DDB till DBG

Publicerad: 22 oktober 2015, 10:13

Niklas Synning byter byrå.

Doe Blomberg Gottberg värvar seniorcopyn Niklas Synning. Han lämnar DDB efter fyra år på byrån.


Ämnen i artikeln:

DDB StockholmDoe Blomberg GottbergTommy Gottberg

Niklas Synning har varit copywriter på DDB Stockholm sedan 2011. Innan dess har han jobbat på Trackster och Citigate. Nu har det blivit dags att gå vidare i karriären igen. Denna gång till Doe Blomberg Gottberg.

– Jag älskar förändring och har alltid följt min magkänsla. När jag träffade personerna på Doe Blomberg Gottberg kändes det helt rätt från första stund. De har en unik kultur och extremt duktiga och hungriga medarbetare – ett annorlunda sammanhang som jag längtat lite efter på DDB då man växt från 100 till dagens 200 personer på ganska kort tid, säger han i en kommentar.

Byråns vd Tommy Gottberg är nöjd med värvningen:
– Niklas har lång erfarenhet av att jobba med konsumentreklam, men har också blivit belönad för flertalet kampanjer för ideella organisationer som UNICEF, SOS-Barnbyar och Svenska Kyrkan. En perfekt kombo för oss på Doe Blomberg Gottberg samt de nya kunder vi har på väg in till byrån.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.