Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Från Diplomat till Maniola Studios

Publicerad: 27 februari 2019, 09:00

Lisa Walder lämnar Diplomat Communications för Maniola Studios-


Ämnen i artikeln:

Diplomat

Tidigare i karriären har Lisa Walder jobbat med webbanalys och produktutveckling på Aftonbladet. Närmast kommer hon från en tjänst som head of digital analytics på Diplomat Communications, en tjänst hon nu lämnar för Maniola Studios.

– Jag ser fram emot att jobba på en byrå som tar ett grepp om hela kundens affär, från innovation till tillväxtorienterad marknadsföring, säger Lisa Walder som får en tjänst som growth strategist.

Maniola Studios är tillväxt- och digitaliseringskonsulter för startups och etablerade företag. Bland kunderna finns bland annat Min doktor, Harvey Nash Group och Pernod Ricard.

– Det känns toppen att få in Lisa hos oss. Hon har både den strategiska och praktiska kompetensen som vi söker. Vi positionerar oss i gränslandet mellan managementkonsulter och kreativa byråer, och har fått bra fäste sedan Maniola Studios formades förra året. Vi växer och vinner uppdrag med vårt erbjudande så nu vill vi hitta fler talanger, säger Petronella Barvaeus.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Diplomat

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.