Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Från Diplomat till Reformklubben

Publicerad: 22 januari 2016, 09:07

Jan-Ove Jerrestål.

Foto: Pressbild.

Reformklubben värvar seniorkonsulten Jan-Ove Jerrestål från Diplomat Communications.


Ämnen i artikeln:

Diplomat CommunicationsFredrik RunsiöReformklubben

Jan-Ove Jerrestål har lång erfarenhet av det politiska livet. Bland annat som statssekreterare, kommunalråd och landstingspolitiker för Folkpartiet (numera Liberalerna). Därefter bytte han sida och blev konsult på Diplomat. Nu har det blivit dags att gå vidare igen.
– Reformklubben tänker och gör helt rätt när det gäller att positionera sig och utveckla det kommunikativa erbjudandet. Här finns det tillräckligt med muskler och förmåga att jobba med integrerad kommunikation, vilket blir allt viktigare också inom public affairs. Jag ser fram emot att tillsammans med mina nya glada kollegor göra affärsnytta för våra kunder, säger han i ett pressmeddelande.

Byråns vd Fredrik Runsiö gläds över sin välmeriterade rekrytering.
– Något mer seniort till senior PA-konsult får man väl leta efter. Jan-Ove tillför bred och djup kunskap både om den lokala och nationella politiska arenan. Många affärs- och verksamhetskritiska beslut för företag och organisationer utformas i ett samspel mellan nationella och lokala beslutsfattare. Jan-Ove kommer med sin stora erfarenhet av den lokala och nationella politiska arenan bidra till att stärka Reformklubbens erbjudande inom public affairs.

Reformklubben anställer också Johanna Jung som har praktiserat på byrån under hösten.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News