Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Från Discovery till Lennox

Publicerad: 19 november 2015, 12:22

Robert Svensson, Anna Bjur, Kalle Dixelius och Siri Andersson på Lennox PR.

Den nystartade pr-byrån Lennox knyter till sig två nya medarbetare. Kalle Dixelius ansluter från Discovery Networks, och från Andréasson PR kommer Anna Bjur.


Ämnen i artikeln:

Andréasson PRPR-ByråerDiscovery Networks SwedenRobert SvenssonLennox PR

Kalle Dixelius har arbetar med corporate communications och medierelationer på Discovery Networks Sweden, tidigare SBS. Nu går han äver till byråsidan och blir seniorkonsult på Lennox PR.
– Jag känner Kalle sedan länge. Han är en kreativ, leveranssäker och analytisk. Han står för erfarenhet, kunskap och ett visst mått av respektlöshet - vilket vi uppskattar, säger byråns vd Robert Svensson i en kommentar.

Han har tidigare arbetat på bland annat TT Spektra och BBC Worldwide. På Discovery har han jobbat i sin nuvarande roll sedan 2011.
– Jag lämnar Discovery Networks med blandade känslor – jag kommer att sakna den relativa galenskapen och mina kollegor. Men efter fyra och ett halvt år var det dags att röra sig, och när Robert ringde kunde jag inte säga nej. Det ska verkligen bli roligt att ta sig an rollen som konsult, kommenterar Kalle Dixelius.

Byrån knyter också till sig Anna Bjur som ny konsult. Hon kommer närmast från Andréasson och har en kandidatexamen i retorik i bagaget.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.