Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Från Folkpartiet till Westander

Publicerad: 17 april 2015, 12:23

Foto: Pressbild

Hon har arbetat som kampanjansvarig hos Folkpartiet i Göteborg, men nu tar Tanja Tabrizian Selfors nästa steg och går till pr-byrån Westander.


Ämnen i artikeln:

Jenny Kölfors

– Jag har ett brinnande intresse för samhällsfrågor och uppskattar Westanders öppenhet kring opinionsbildning och lobbying. Dessutom har Westander en personalpolicy som underlättar för mig som småbarnsförälder att ha balans i livet, säger Tanja Tabrizian Selfors.

Under supervalåret 2014 var Tanja Tabrizian Selfors kampanjansvarig för Folkpartiet i Göteborg. Utöver det har hon erfarenhet som kommunikationsstrateg i Göteborg Stad och från arbeten på Ica, Svenskt Näringsliv och TV4.

– Tanja Tabrizian Selfors har stor erfarenhet av arbete med kommunikationsfrågor, inte minst inom partipolitiken. Vi rekryterar gärna fler samhällsengagerade personer med olika politisk bakgrund, säger Jenny Kölfors, enhetschef på Westander.

Westander har 34 anställda och under 2014 hade de en byråintäkt på 35 miljoner kronor. Byråns ambition är att bli en av Sveriges största pr-byråer.

Linnéa Kihlström

Ämnen i artikeln:

Jenny Kölfors

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.