Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Från Foodora till 500

Publicerad: 10 oktober 2017, 09:06

Pr-byrån 500 Stockholm rekryterar Casper Törnblom från Foodora.


Ämnen i artikeln:

500 SthlmCasper TörnblomPR-Byråer

Efter Karin Londré blir Casper Törnblom den fjärde anställde på pr-byrån 500, som grundades av Simon Strand och Love Bonnier i fjol. Han har tidigare jobbat med marknads-PR för Foodora och drivit forumet Studentafton under sin tid vid Lunds universitet.
– Casper kombinerar både förståelse och intresse för flera olika sfärer – som politik, näringsliv, kultur och kreativ marknadsföring. Vi vill bygga en byrå med förmåga att bygga broar mellan företagens kommunikations- och marknadsavdelningar, så Caspers profil passar oss perfekt, säger Love Bonnier i en kommentar.

Hos 500 kommer Casper Törnblom att jobba med så väl innehållsproduktion som strategisk pr.
– Det känns fantastiskt roligt att i ett tidigt skede få bli en del av 500 som i varje steg vågar tänka både kreativt och strategiskt. Jag har alltid varit intresserad av skarpa initiativ som vågar sticka ut och 500s vision i kombination med sammansättningen av profiler fångade direkt mitt intresse, säger han.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.