Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Från Gant till Interflora

Publicerad: 6 mars 2018, 08:29

Louisa Blomstrand

Foto: Pressbild

Gants tidigare marknadschef Louisa Blomstrand går till Interflora.


Ämnen i artikeln:

GantInterfloraMarknadschef

Louisa Blomstrand var senast marknadschef på Gant i Sverige och e-handelschef i Norden. Tidigare var hon global pr-chef på samma företag. Men nu går hon till Interflora.
– Vi är så stolta att kunna rekrytera Louisa. Hon har precis den kompetens vi har letat efter med sin breda erfarenhet inom marknad, varumärkesarbete och att driva e-handel. Hon har också en fantastisk känsla för att just revitalisera och transformera traditionella varumärken och skapa ett nytt DNA utan att tappa historien och trovärdigheten på den digitala arenan, vilket är just vad Interflora behöver, säger Nina Lindvall, vd för Interflora, i en kommentar.

Louisa Blomstrand kommer att ta plats i ledningsgruppen.
– Jag har ju fått förmånen att smygstarta lite, som konsult, och känna på företaget och varumärket och är nyförälskad. Det känns otroligt spännande att, tillsammans med mina nya fantastiska kollegor, få vara med på den förändringsresa Interflora befinner sig på och få möjligheten att utveckla ett så starkt och anrikt varumärke, säger hon om sitt nya jobb,

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

GantInterfloraMarknadschef

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.