Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Från Google Creative Lab till Perfect Fools

Publicerad: 19 juni 2017, 12:59

Daniel Lunde.

Daniel Lunde förstärker Perfect Fools kreativa team.


Ämnen i artikeln:

Perfect FoolsGoogle

På Perfect Fools får Daniel Lunde rollen som art director. Lunde kommer från en period som frilansare med bland annat Perfect Fools som uppdragsgivare. Innan dess jobbade han på Google Creative Lab. Under sin tid på Google Creative Lab jobbade han bland annat med YouTube, Culture Institure och Google for work.

– Perfect Fools digitala DNA och internationella bakgrund tillsammans med viljan att arbeta med en kombination av kultur, kreativitet och storytelling imponerade på mig. Jag har tidigare jobbat i större organisationer och att nu istället kunna vara en del av en snabbfotad och spännande arbetsprocess känns väldigt intressant. Sen jobbar det ju också väldigt mycket härliga människor här, säger Daniel Lunde.

Lunde tillträder sin tjänst omgående.

– Vi är väldigt nöjda över att Daniel vill stanna hos oss. Hans bakgrund, och den kreativa nivå som han visat i de projekt han jobbat med hittills, passar perfekt in i den cocktail av kreativa talanger vi vill mixa till här. Daniel är en modern typ av kreatör som förstår att vi måste bredda synen på vad kommunikation är och kan vara i framtiden, säger Patrick Dry, nytillträdd creative director på Perfect Fools.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Perfect FoolsGoogle

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.