Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Från INGO till Edelman Deportivo

Publicerad: 1 november 2017, 13:50

Edelman Deportivo rekryterar Joachim Ewert Barrén från Ingo. Han får rollen som "Head of Future Offers".


Ämnen i artikeln:

IngoEdelman Deportivo

På INGO arbetade Joachim Ewert Barrén som innovationschef och var involverad i flera av byråns prisbelönta kampanjer, däribland "The Swedish Number". På Edelman Deportivo får han en liknande roll, med ansvar för att utveckla pr-byråns erbjudande och ansvara för ett antal kunder.
–Det känns fantastiskt roligt att bli en del av Edelman Deportivo. Jag har länge varit förtjust i deras syn på kommunikation. När jag sedan träffade Lotta och hela teamet så märkte jag att vi även matchar när det gäller kultur och värderingar. Att få chansen att få vara med på deras resa framåt känns väldigt spännande, säger Joachim Ewert Barrén i en kommentar.

Han började på Edelman Deportivo i mitten av oktober.
– När våra uppdrag nu växer och allt fler marknads – och kommunikationschefer inser behovet att lägga en större del av insatsen med utgångspunkt i förtjänat, så behöver vi en sådan stjärna som Joachim i teamet att driva både vårt egna erbjudande framåt men också för utvalda uppdragsgivare, säger vd Lotta Onajin.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

IngoEdelman Deportivo

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.