Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Från Klick till KIT

Publicerad: 19 oktober 2016, 08:59

Magnus Edlund från Aftonbladet och Vicki Galiamoutsa från OMD är nyanställda.

Foto: Pressbild

KIT Creative Studios rekryterar Magnus Edlund från Aftonbladet och Vicki Galiamoutsa från OMD.


Ämnen i artikeln:

KITOMD

Magnus Edlund kommer närmast från jobbet som redaktör för Aftonbladets kändisbilaga Klick. Hos KIT blir han istället kommersiell redaktör och kommer att ansvara för en stor del av mediestartupens nativeproduktion.
– Det känns fantastiskt att få ta steget från den redaktionella till den kommersiella sidan just hos KIT, som utför stordåd både för läsarna och kunderna, säger Magnus Edlund i en kommentar.

Vicki Galiamoutsa, tidigare Head of Production på OMD, plockas in som produktionsledare.
– KIT gör något helt nytt i branschen och att få komma in i en fas där utvecklingen går så galet snabbt och det händer så mycket känns förstås superspännande, säger hon.

På KIT Creative Studios gläds man åt de båda nytillskotten.
– Magnus och Vicki är som gjutna för de här rollerna och vi är väldigt glada över att vi lyckats rekrytera dem till oss. Intresset för KIT är stort på marknaden, så det känns tryggt att få in två så rutinerade och drivna medarbetare, kommenterar Hanna Clason, ansvarig för KIT Creative Studios.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

KITOMD

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.