Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Från Kvällsposten till Allers

Publicerad: 3 maj 2016, 12:35

Susanne Lindén.

Foto: Pressbild

Susanne Lindén har utsetts till ny chefredaktör för varumärkena Allers och Allers Trädgård. Hon rekryteras från en chefstjänst på Kvällsposten.


Ämnen i artikeln:

Aller Media

Susanne Lindén har arbetat på Kvällsposten och Expressen ända sedan 1983. Närmast kommer hon från tjänste som redaktions- och nyhetschef på den skånska kvällstidningen. Men nu har det alltså blivit dags för förändring. Det nya jobbet är som chefredaktör på tidningarna Allers och Allers Trädgård.

– Susanne är verkligen en fantastisk rekrytering. Hon har en gedigen erfarenhet av tidningsmakeri där både nyheter och feature är en del av hennes dagliga verksamhet. Hon jobbar idag på många olika plattformar såsom print, webb, mobilt, TV, livesändningar, SEO-optimering, sociala medier som facebook, twitter och instagram. Men det viktigaste av allt är att Susanne verkligen brinner för vårt innehåll, säger Åsa Tengvall, publicistisk direktör Aller media, i ett pressmeddelande.

Susanne Lindén tillträder sitt nya jobb den 1 september. Att lämna kvällstidningsvärlden för magasinsförlaget känner bra, menar hon:
– Att bli chefredaktör för Allers som är Sveriges största familjetidning är en ära. Allers är en tidning med lång tradition och att få leda den i den föränderliga medievärld vi nu lever i ska bli fantastiskt roligt.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Aller Media

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.