Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Från London till DDB Stockholm

Publicerad: 14 april 2016, 14:07

Clara Lindholm flyttar hem.

Foto: Pressbild

Plannern Clara Lindholm flyttar hem från Saatchi & Saatchi i London. Istället börjar hon på DDB Stockholm.


Ämnen i artikeln:

Saatchi & SaatchiLondonDDB Stockholm

Efter studierna på Berghs blev Clara Lindholm antagen till det mycket eftertraktade traineeprogrammet Saatchi & Saatchis Grad Scheme. Till en början var hon insight manager och blev sedan befordrad till planner. Under sina första tre år hos Saatchi & Saatchi jobbade hon med kunder som HSBC Premier, Visa och Toyota.

Nu återvänder Clara Lindholm till Stockholm. Här börjar hon arbeta hos DDB.
– Det kändes viktigt att hitta en byrå med en klar vision om hur man vill jobba med strategi. Jag blev imponerad av DDBs förmåga att skapa heltäckande strategilösningar som verkligen fungerar för kunder med alltmer komplexa behov. Idag finns det ett imponerande strategiteam på plats redan med olika spetskompetenser som man byggt upp metodisk. Det känns jättekul att få vara med och komplettera det här teamet och fortsätta driva utvecklingen av ett av Sveriges bästa strategierbjudanden framåt, säger hon i en kommentar.

Hennes bakgrund passar väl in på storbyrån.
– Vi har länge sökt en planner som har en mix av konceptuellt och kreativt tänkande, som kan ta strategiska helhetsgrepp och addera nya idéer och kundinsikter som verkligen gör skillnad för våra kunder, säger Sofia Björkman, chef för planningavdelningen på DDB Stockholm.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.