Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Från MullenLowe London till Pool

Publicerad: 20 augusti 2019, 12:21

Den svenske kreatören Rojan Munthe lämnar MullenLowe London och vänder hem till Sverige och kommunikationsbyrån Pool.


Ämnen i artikeln:

Pool

Rojan Munthe har jobbat i den brittiska byråvärlden sedan han för sju år sedan tog examen från School of Communication Arts. De senaste fem åren har han jobbat som kreatör på MullenLowe London. Bland kunderna han jobbat med finns bland annat Netflix, Harley Davidson och Seat.

Nu vänder han återigen hem till Sverige och blir en ny medarbetare på kommunikationsbyrån Pool.

– Pool var ett självklart val när jag bestämde mig för att flytta hem till Sverige. Människorna och arbetskulturen känns sund och frisk. Sen ser jag en otrolig potential för byrån och de kunder Pool fått in på sistone. Jag ser också att det är en plats där jag kan utvecklas som kreatör kring Pools upplevelseinriktning som verkligen ligger i tiden, säger Rojan Munthe i ett pressmeddelande.

Tidigare i år har Pool fått in både restauranggrossisten Menigo och klädkedjan Twilfit på kundlistan.

– Vi är stolta och glada att locka hem Rojan. Han har precis den kompetens och personlighet som krävs för en kreatör på Pool. Vi har fått in tre nya kunder i sommar så det här är perfekt timing, säger Hanna Steiner, vd på Pool, i ett pressmeddelande.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Pool

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.