Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Från Red Bull till Assefa

Publicerad: 3 september 2015, 08:28

Peter Svensson.

Foto: Pressbild.

Lili Assefa gör en strategisk rekrytering i Peter Svensson från Red Bull. Han bli partner och projektledare på byrån.


Ämnen i artikeln:

Red BullLili AssefaPR-ByråerPR-konsulter

På Red Bull arbetade Peter Svensson som communications manager. Nu ska han stärka Assefa Communications erbjudande inom marknadskommunikation, med erfarenhet från energidrycksmärket som har lyckats sticka ut rejält de senaste åren.

– Medielandskapet förändras snabbt och vi ser hur innehåll blir viktigare för att bygga varumärken och skapa attraktionskraft. Utmaningen idag handlar om att få människor att vilja berätta dina budskap vidare. Detta ska vi utveckla för våra kunder, säger vd Lili Assefa i en kommentar.

Om sitt nya jobba säger Peter Svensson:
– Jag har själv som kund gång på gång imponerats av byrån då Lili har hittat nyckeln till samspel mellan näringsliv, underhållning och medier. Min ambition är nu att implementera min bakgrund inom rörlig produktion och långsiktig varumärkesstrategi för att bidra till att vidareutveckla Assefas kommunikativa koncept till att även innefatta producerat innehåll.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.