Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Från rookie till kreativ chef

Publicerad: 23 januari 2015, 11:48

Maria Fabricius.

Maria Fabricius utsågs till "Årets rookie" 2013. Nu blir hon kreativ chef på Mindmakers PR, där hon började år 2012.


Ämnen i artikeln:

Christina SalibaMaria FabriciusMindmakers PR

I mars 2012 blev Maria Fabricius den första anställda på Mindmakers PR i rollen som junior projekledare. Två år senare tog hon emot utmärkelsen "Årets rookie" på Spinngalan.

Nu blir Maria Fabricius kreativ chef på byrån och medlem i ledningsgruppen.
– Mindmakers ska vara Sveriges bästa byrå på att plocka in och utveckla talanger. Maria har utvecklats enormt sedan hon började hos oss och visar att steget från juniorkonsult till kreativ chef går snabbt om man är tuff, snabb, smart och vågar utmana, säger Christina Saliba, vd på Mindmakers i en kommentar.

Hon har tidigare arbetat på Edelman och är i dag projektledare för NordicBet, Camilla Läckberg och NEC. Med den nya rollen följer ett kreativt ansvar över samtliga uppdrag.
– Mindmakers är utan tvekan branschens bästa skola, där jag har fått stora möjligheter att växa och utvecklas. Vi bygger inga hierarkier. Vi utvecklar talanger och jag ser verkligen fram mot att få byrån att växa genom ett ännu tydligare fokus på kreativitet, kommenterar Maria Fabricius.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.