Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Från Samsung till Sony

Publicerad: 21 juni 2016, 12:16

Maria Åkerberg.

Foto: Pressbild/Sony

Maria Åkerberg lämnar Samsung för marknadsavdelningen på Sony Mobile.


Ämnen i artikeln:

Sony Mobile

Hon har innan dess arbetat inom marknadsföring på Tele2 såväl som Ericsson och Nikon. Nu blir Maria Åkerberg marketing activation manager på Sony Mobiles marknadsavdelning.

– Sony Mobile är ett oerhört spännande varumärke som gör mycket rätt just nu. Jag hoppas kunna bidra med min erfarenhet från branschen och jag ser verkligen fram emot att vara med på den fortsatta resan framåt och att få jobba med Sony Mobiles produkter, säger hon i en kommentar.

Ola Lilja-Molén, Chef för Sony Mobile i Norden och Baltikum:
– I takt med att vi utvecklar smartare och personligare produkter som förändrar hur vi uttrycker oss och kommunicerar med varandra, behöver vi följa med och ta vår kommunikation till nästa nivå. I det arbetet blir Maria Åkerberg en nyckelperson med sin breda erfarenhet av branschen.

Företrädaren Martina Johansson tar klivet upp och blir ledare av en hel organisation i rollen som head of customer and retail rarketing.

Mårten Färlin

Ämnen i artikeln:

Sony Mobile

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.