Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Från Säpo till E.ON

Publicerad: 19 maj 2016, 15:07

Säpos presschef Sirpa Franzén går till energibolaget E.ON. Där kommer hon att ansvara för bolagets svenska pressarbete i avdelningen Corporate Communication and Public Affairs.


Ämnen i artikeln:

SäpoE.ON

Sirpa Franzén har lång erfarenhet av att jobba med press och pr i stora och komplexa organisationer som Regeringskansliet, Försvarsmakten och senast Säkerhetspolisen. Det sistnämnda arbetet har handlat mycket om mediehantering och kriskommunikation – liksom att lansera Säpos Twitterkonto.  

Nu går Sirpa Franzén över till näringslivet, och närmare bestämt energibolaget E.ON.
– Jag är verkligt glad över att få jobba på E.ON i en spännande tid som är full av goda och hållbara möjligheter för energibranschen. För mig är det viktigt med grundläggande värden i en verksamhet och E.ON har ett särskilt starkt förändrings- och utvecklingsarbete som det känns extra bra att få bli en del av, säger Sirpa Franzén i ett pressmeddelande.

På det nya jobbet kommer hon även fortsättningsvis att arbeta med komplex kommunikation.
– E.ON och energimarknaden befinner sig i en stor omställning där nya kundlösningar blir alltmer viktiga för den framtida energiförsörjningen. Vi har påbörjat en resa mot ett förnybart Sverige och med detta behöver vi också bygga upp nya kompetenser inom kommunikationsområdet. Sirpa kommer med sina erfarenheter att kunna bidra på ett mycket positivt sätt till nya och E.ON och därmed också alla våra kunder och andra intressenter, säger Yvonne Borg, kommunikationsdirektör på E.ON.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

SäpoE.ON

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.