Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Från Spotlight PR till Preem

Publicerad: 26 augusti 2019, 14:16

Spotlight PR:s kommunikationsrådgivare Dani Backteg tar klivet över till Preem där han framöver kommer att jobba som presschef.


Ämnen i artikeln:

Preem

Dani Backteg har jobbat på Spotlight PR i åtta år. De senaste åren har han främst jobbat med mediekontakter och med byråns syftesdrivna kommunikation. Tidigare i karriären har han jobbat för byråer som Narva och som frilansande pr-rådgivare men även som ekonomireporter på Reuters. Nu tar han över som presschef på drivmedelsbolaget Preem.

–  Med sin bakgrund som både journalist och rådgivare i kommunikationsfrågor blir Dani en välkommen förstärkning till Preems team i arbetet med att exempelvis beskriva företagets viktiga roll i omställningen till ett mer hållbart samhälle, säger Ulrika Fager, kommunikationschef för Preem.

Dani Backteg kommer att ingå i Preems kommunikationsledningsgrupp och public affairs-råd.

– Det är inspirerande och hedrande att tillsammans med övriga i teamet få utveckla kommunikationen för ett företag som uppfyller en samhällsviktig funktion – och som så tydligt jobbar med innovation och utveckling för att vara en del av en hållbar framtid, säger Dani Backteg, presschef för Preem.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Preem

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.