Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Från Springtime till Mindmakers

Publicerad: 12 november 2015, 08:46

Elin Ahldén, Caroline Lidman och Christina Saliba.

Mindmakers anställer Caroline Lidman som chef för marknads-pr. Hon kommer närmast från Springtime.


Ämnen i artikeln:

Christina SalibaElin AhldénMindmakers PRCaroline Lidman

Caroline Lidman kommer senast från Springtime och innan dess Edelman. Hon har också skrivit böckerna "Mediakåt" och "Fit & Framgångsrik". Nu blir hon ansvarig för Mindmakers marknads-pr-erbjudande.
– Det har varit en väldigt framgångsrik strategi för oss på Mindmakers att satsa på unga begåvade människor. Caroline imponerade från första mötet som smart, snabb och sjukt kunnig. Hon är boss alldeles på egen hand, nu är hon boss för vårt marknads-PR-erbjudande, säger Elin Ahldén, byråchef på Mindmakers i en kommentar.

Hon tar också plats i byråns ledningsgrupp som förutom Elin Ahldén innefattar vd:n Christina Saliba och kreativa chefen Maria Fabricius.
– Mindmakers är en av de modigaste PR-byråerna i branschen. Deras vision, anda och kultur med Christina Saliba i spetsen känns helt rätt. Med mitt driv och min kunskap är det enormt kul att få komma in och bidra i projekten och fortsätta utveckla byråns marknads-PR-erbjudande, säger Caroline Lidman.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.