Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Från Svenska kyrkan till Pondus

Publicerad: 4 februari 2019, 09:19

Yannick Delmart och Sarita Nath.

Yannick Delmart blir ny byråledare på Umeåbaserade kommunikationsbyrån Pondus.


Yannick Delmart kommer närmast från en tjänst som kommunikationschef för Svenska kyrkan i Umeå. Tidigare har han bland annat jobbat som kommunikationskonsult och teamchef på pr- och pa-byrån Narva, då med fokus på investerarrelationer och företagsrapportering för börsnoterade bolag.

– Jag är så glad och stolt att välkomna Yannick till Pondus och till Byråumeå! Hans gedigna erfarenhet av ledarskap och av affärsutvecklande kommunikation på strategisk nivå är en efterlängtad förstärkning i vårt team, då vi möter fler och fler företag och organisationer som har fått upp ögonen för kommunikationens kraft i hållbar affärs- och verksamhetsutveckling, säger Sarita Nath, vd på Pondus.

Som byråledare kommer Yannick Delmart att utveckla Pondus erbjudande inom syftesdriven kommunikation, något byrån satsat hårt på. I nuläget har Pondus 16 medarbetare.

– Pondus värderingsdrivna perspektiv genomsyrar byrån i alla led vilket var helt avgörande för mig i valet av ny arbetsgivare. Jag har hört så himla gott om Pondus i olika sammanhang och ser verkligen fram emot att lära känna kunder, kollegor och samarbetspartners, säger Yannick Delmart.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.