Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Från Westander till Bohmans

Publicerad: 6 oktober 2015, 13:45

Ebba Hultkvist Stragne.

Foto: Pressbild.

Ebba Hultkvist Stragne lämnar Westander för Bohmans nätverk.

Ämnen i artikeln:

PR-ByråerBohmans NätverkWestanderEbba Hultkvist

FT

Fredrik Thambert


Ebba Hultkvist Strangne började på Westander hösten 2010. Nu har det dags att gå vidare i karriären, och denna gång är Bohman Nätverk ny arbetsgivare. Där kommer hon att ha en kombinerad roll, dels som rekryteringskonsult och dels som ansvarig för Bohmans kommunikation. Det senare är en nyinrättad tjänst.

– Jag ser verkligen fram emot att jobba både med rekrytering inom kommunikation och att ansvara för pr- och marknadsfrågor. Bohmans är välkända i branschen, har ett gott rykte och strävar efter att utmana normer och konventioner, vilket tilltalar mig, säger Ebba Hultkvist Stragne i ett pressmeddelande.

Vd:n Erik Haglöf är nöjd med sin rekrytering:
– Ebbas kompetens kommer att vara till stor nytta för oss, både när det gäller rekryteringsuppdragen och vårt eget kommunikations- och marknadsarbete. Hon har värdefulla insikter i hur den digitala utvecklingen ställer nya krav på såväl kandidater som pr- och varumärkesarbetet.

Tidigare har hon jobbat för bland annat Skugge & Co och Natur & Kultur. Innan pr-karriären drog igån var Ebba Hultkvist Stragne skådespelare, och gjorde bland annat rollen som "Wilma" i Skärgårdsdoktorn.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev