Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Fredrik Jerlov till Rud Pedersen

Publicerad: 13 maj 2019, 08:08

Fredrik Jerlov, reklamprofil från Göteborg ansluter nu till Rud Pedersen Group.


Ämnen i artikeln:

Fredrik Jerlov

Fredrik Jerlov blir konsult i koncernen som sysselsätter nästan 200 personer finns också verksamheter som Welcom, King Street PR och IT-konsulterna Our Studio.

– Jag fick det där erbjudandet som är svårt att säga nej till. Och alla som känner mig förstår varför jag tackade ja. Marknadsförarens uppdrag blir alltmer komplicerat i takt med att omvärlden politiseras och polariseras. Det ställer nya krav på konsulter som vill arbeta med strategisk kommunikation. Rud Pedersen Group erbjuder djup insikt i politisk opinionsbildning plus förmåga att leverera kreativ, integrerad kommunikation på högsta nivå, säger Fredrik Jerlov.

Rud Pedersen Group har kontor i de nordiska huvudstäderna samt i Göteborg, Bryssel och Tallin. Fredrik Jerlov kommer att arbeta med uppdrag för hela gruppen med bas på Welcom i Göteborg.

– Fredrik är så välkommen. I alla år har vi konkurrerat, nu ska det bli roligt att spela i samma lag, säger Joakim Brinkenberg, vd på Welcom i en kommentar.

– Vi ser den här rekryteringen som ett led i arbetet med att skapa ett mer integrerat erbjudande där hela koncernen kan arbeta mer samordnat med våra uppdrag, kommenterar koncernchefen Morten Rud Pedersen.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Fredrik Jerlov

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.