Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Fredrik Pantzerhielm till Inhouse AB

Publicerad: 23 oktober 2017, 08:45

Fredrik Pantzerhielm lämnade i våras ANR BBDO efter 18 år på byrån.

ANR BBDO-medgrundaren Fredrik Pantzerhielm går till konsult-, rekrytering- och bemanningsföretaget Inhouse AB.


Ämnen i artikeln:

Fredrik PantzerhielmANR BBDOInhouse

Inhouse AB är ett konsult-, rekryterings- och bemanningsföretag som bland annat riktar sig mot kommunikationsbranschen.

Nu rekryteras ANR BBDO:s medgrundare och tidigare delägare Fredrik Pantzerhielm till bolaget. Pantzerhielm, som varit styrelseordförande och projektledare för flera av byråns största kunder, lämnade i våras ANR BBDO efter 18 år inom bolaget.

– Fredrik utgör ett viktigt tillskott för oss på Inhouse. Hans långa erfarenhet och kontaktnät från att ha drivit byrå och arbetat med flera av Sveriges största och mest framgångsrika varumärken, samt hans internationella erfarenhet, gör att vi tror att han kan komma tillföra mycket till den resa som vi på Inhouse gör just nu, säger Aje Stenbeck, partner och business director på Inhouse AB.

På Inhouse AB kommer Fredrik Pantzerhielm att jobba med organisationsutveckling och rekrytering inom kommunikationsbranschen.

– Den snabba omstrukturering som nu äger rum både på marknadsavdelningarna och inom media- och kommunikationsbyråerna gör att nya kompetenser behövs när gamla strukturer faller. Inhouse är en strategisk partner till våra kunder i dessa frågor, och därför måste våra medarbetare ha erfarenhet och förståelse för våra kunders utmaningar för att kunna vara just det, säger Aje Stenbeck.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.