Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Tisdag19.01.2021

Kontakt

Annonsera

Meny

Starta din prenumeration

Prenumerera

Sök

Folk på väg

Fredrik Sieradzki till Hill+Knowlton Strategies

Publicerad: 30 Mars 2015, 07:24

Fredrik Sieradzki

Foto: Pressbild

Fredrik Sieradzki rekryteras som senior rådgivare till kommunikationsbyrån Hill+Knowlton Strategies. Hans uppdrag blir att arbeta med medierådgivning, medieträning och content.


Ämnen i artikeln:

Hill+Knowlton Strategies

Tidigare har Fredrik Sieradzki arbetat som journalist på IDG, Finanstidningen, Resumé och Ekonomieekot. Men de senaste 13 åren har han arbetat som pr-konsult. En period drev han egen byrå, men han har också arbetat på GCI och MBK Fastigheter.

– Fredrik har en perfekt bakgrund när vi nu ska stärka vårt erbjudande inom corporate communications och brand journalism ytterligare. Han kombinerar en gedigen erfarenhet inom kommunikation med flera år som affärs- och fackpressjournalist, bland annat på Finanstidningen och Ekonomiekot, säger Mikael Törnwall, COO på Hill + Knowlton Strategies Sverige.

Hill+Knowlton Strategies har funnits i Sverige i nitton år. Kommunikationsbyrån arbetar med företags- och marknadskommunikation och har runt 20 anställda.

– Jag tycker det ska bli otroligt spännande att få arbeta med Hill+Knowlton Strategies. Byrån har ett väldigt starkt varumärke inom corporate communications och mediarelationer. I en allt mer globaliserad värld är det en självklarhet för mig att gå till en byrå med ett starkt internationellt nätverk, säger Fredrik Sieradzki.

Linnéa Kihlström

Ämnen i artikeln:

Hill+Knowlton Strategies

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.