Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Fredrik Toreskog till ESS Group

Publicerad: 28 oktober 2015, 09:47

Fredrik Toreskog.

Hotellkoncernen Ess Group rekryterar Fredrik Toreskog som ny marknadschef. Han kommer närmast från 2E Group och har tidigare varit projektledare på Goss.


Ämnen i artikeln:

2EGroup

Efter en karriär i byråbranschen valde Fredrik Toreskog att gå vidare till kundsidan. Senast som vd för Showtic.se och kommersiell chef i moderbolaget 2E Group. Nu har kan klart med nytt jobb igen: som marketing director på hotell- och restaurangkoncernen Ess.

– Jag är övertygad om att framgångarna för ESS också beror på att man sen starten förstått vad stark reklam och marknadsföring faktiskt kan åstadkomma rent försäljningsmässigt, varför jag också är ödmjukt laddad inför uppgiften. Med min bakgrund från reklambranschen, e-handel och nöjes- och underhållningsindustrin hoppas jag också kunna bidra till att ytterligare skapa roliga och engagerande besök på ESS olika destinationer, säger Fredrik Toreskog i en kommentar.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

2EGroup

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.