Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Fredrika Fredmarks nya jobb

Publicerad: 1 februari 2017, 08:35

Fredrika Fredmark.

Foto: Pressbild

Fredrika Fredmark lämnar Miljöpartiet efter bara tre månader. Nu blir hon pr-chef på Livsmedelsföretaget Food for Progress.


Ämnen i artikeln:

Miljöpartiet

Fredrika Fredmark har en bakgrund som pr-chef på snabbmatskedjan Max. I fjol sade hon upp sig för att prova vingarna i politiken. Men sejouren som kommunikatör hos Miljöpartiet blev bara tre månader lång.

Nu står det klart att Fredrika Fredmark utsetts till head of public relations på Food for Progress med varumärken som Oumph! och Beat.
– Jag ser verkligen fram emot mitt nya uppdrag. Food for Progress är ett av Sveriges mest intressanta livsmedelsföretag och jag kommer in i ett spännande läge med stark tillväxt både här hemma och internationellt. Apropå regeringens livsmedelsstrategi som presenterades i veckan så är företaget ett klockrent exempel på hur livsmedelsbranschen skulle kunna utvecklas. Här har vi ett svenskt företag med fantastiska produkter, som redan idag levererar lösningar för framtidens matkonsumtion, säger Fredrika Fredmark i en kommentar.

I den nya rollen kommer hon att ingå i företagets utökade ledningsgrupp. Hennes övergripande uppdrag blir att utveckla kommunikationen med bolagets olika intressenter.
– Vi är väldigt glada över att Fredrika väljer att börja hos oss. Med sina tidigare erfarenheter i bagaget och med ett starkt driv kommer hon att bidra till att vi får ut vårt budskap om behovet av en ny matlogik till ännu fler, säger Lennart Bjurström på Food for progress.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Miljöpartiet

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.