Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Frida förlag tillsätter digitalchef

Publicerad: 24 maj 2016, 08:17

Sara Grundberg går till Frida Förlag.

Foto: Pressbild

Sara Grundberg blir digital innehållschef på Frida Förlag. Hon kommer närmast från rollen som sajtansvarig på Land.se hos LRF Media.


Ämnen i artikeln:

Frida förlagAller Media

Frida Förlag vill öka takten på sin digitala satsning. Därför anställer de en digital innehållschef i Sara Grundberg. Hennes uppdrag blir att utveckla de olika varumärkena och tydligare sätta agendan hos dessa med relevant innehåll.  
– Att få arbeta så nära målgruppen unga kvinnor är som en dröm. Frida Förlag har en unik relation till dem. Jag hoppas kunna bidra med en journalistisk idé och driv in i en redan väldigt taggad organisation, säger hon i ett pressmeddelande.

Sara Grundberg har tidigare arbetat länge på Aftonbladet, bland annat arbetat som redigerare, nattchef och biträdande nyhetschef. Innan dess har hon även arbetat på bland annat Dagbladet och Sundsvalls tidning.
– Vi befinner oss i ett oerhört spännande skede samt är större och når fler användare än någonsin tidigare. Med Sara ombord kan vi lägga ännu större kraft på att vidareutveckla vårt innehåll och fortsätta leverera träffsäkert rakt in i målgruppen på alla våra digitala plattformar, kommenterar Anders Juhlin, vd på Frida Förlag.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Frida förlagAller Media

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.