Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Friends hämtar ny pr-ansvarig från Jung

Publicerad: 9 september 2020, 12:45

Naod Abera lämnar Jung för att ta över som pr- och pressansvarig på organisationen Friends.


Ämnen i artikeln:

FriendsJung

Stiftelsen Friends jobbar för att stoppa mobbing runtom i Sverige. Nu får de en ny pr- och pressansvarig i Naod Abera. Naod Abera kommer närmast från en projektledartjänst på Jung. Tidigare i karriären har han varit pr- och kommunikationsansvarig för Järvaveckan och styrelseledamot i The Global Village. 2018 utsågs han av Sveriges kommunikatörer till en av Sveriges största kommunikationstalanger och året därpå tog han plats på Resumés lista över framtidens ledare inom kommunikation.

– Den smittsamma energi som Naod bidrar med och hans gedigna erfarenhet kommer vara ett stort tillskott för oss på Stiftelsen Friends, säger Maja Frankel, generalsekreterare på Stiftelsen Friends.

– Mitt arbetsliv och ideella engagemang har oavbrutet tagit sin utgångspunkt i att bygga broar mellan civilsamhället, organisationer, företag och politik. Utgångsläget har alltid varit att starta samtal och driva stories genom att lyfta fram mångfalden som styrka och öka medvetenheten om demokrati och inkludering. Med rollen på Stiftelsen Friends kände jag att arbetet inte bara blir ett jobb utan en del av min livsmission. Jag har förvisso hunnit med en del redan men jag är fortsatt ödmjuk och det känns som att resan precis har börjat, säger Naod Abera.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

FriendsJung

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.