Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Frippe Stenberg lämnar Scandic

Publicerad: 30 augusti 2019, 11:15

Hotellkedjan Scandics vice president brand experience & innovation Frippe Stenberg väljer att lämna bolaget för att satsa på egna projekt och styrelsearbete.


Ämnen i artikeln:

ScandicFrippe Stenberg

För drygt två år sedan lämnade Frippe Stenberg rollen som vd på mediebyrån Vizeum för Scandic där han haft flera ledande positioner på marknadssidan. Den senaste tiden har han haft övergripande ansvar för att vidareutveckla Scandics varumärkesplattform, kunderbjudande och digital innovation.

Nu väljer han att lämna bolaget.

– Det har varit en spännande, utvecklande och utmanande tid med fantastiska kollegor och ett härligt drivet team, där vi har uppnått högt ställda mål och byggt Scandic ännu starkare i sitt kunderbjudande och varumärkesupplevelse. Nu är det dags att gå vidare, säger Frippe Stenberg i ett pressmeddelande.

Istället kommer han att jobba vidare i egna projekt.

– Jag vill använda min kompetens och erfarenhet för att skapa ny innovation och kortare kreativa processer. Nu ska jag ägna mig mer åt de styrelseuppdrag jag har och är öppen för att ta in uppdrag om de passar, samt ägna lite mer tid åt mitt e-handelsbolag fatslaps.com. Det känns spännande och kommer att ge mig mer energi. Till att börja med kommer jag att sitta på A-house mitt i den kreativa startup hubben, säger Frippe Stenberg.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

ScandicFrippe Stenberg

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.