Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Frippe Stenberg lämnar Vizeum

Publicerad: 25 april 2016, 14:42

Frippe Stenberg går till Scandic.

Foto: Pressbild

Frippe Stenberg lämnar vd-posten på Vizeum. Istället blir han varumärkesdirektör på Scandic.


Ämnen i artikeln:

VizeumScandicFrippe Stenberg

Våren 2012 blev Frippe Stenberg vd på mediebyrån Vizeum. Tidigare hade han jobbat på kundsidan som marknadschef på Tele2. Nu lämnar han byråvärlden – närmare bestämt till Scandic Hotels och jobbet som "Vice President Brand & Guest Journey". Frippe Stenberg tillträder sitt nya jobb till sommaren och kommer att rapportera till den kommersiella chefen Thomas Engelhart.
– Scandic är Nordens starkaste hotellvarumärke. Genom rekryteringen av Frippe Stenberg stärker vi vår förmåga ytterligare, särskilt inom den digitala arenan som blir allt viktigare för kundupplevelsen, kommenterar Thomas Engelhart i ett pressmeddelande.

Frippe Stenberg har tidigare jobbat på Svenska Spel, Storåkers, McCann och ANR BBDO.
– Det ska bli jätteroligt att börja på Scandic, som har gjort en spännande varumärkesresa och byggt en jättefin affär. En del av utmaningen kommer att bli att lägga en grundplattform för att utveckla Scandics digitala tjänster. Jag ser fram emot att få en roll som skiljer sig en del åt från det jag gjort tidigare, säger Frippe Stenberg till Dagens Media.

Vem som tar över vd-posten på Vizeum är i nuläget okänt.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.