Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Fritidsresor har utsett ny marknadsdirektör

Publicerad: 25 mars 2015, 11:47

Anna Laestadius

Foto: Pressbild

Anna Laestadius blir ny marketing director på Fritidsresegruppen. Hon kommer senast från Electrolux och har tidigare arbetat på Lowe Brindfors.


Ämnen i artikeln:

Anna LaestadiusFritidsresor

Anna Laestadius kommer att vara en del av företagets nordiska ledningsgrupp och kommer att rapportera till vd Eivor Andersson.

– Att bli del av Fritidsresegruppen är en fantastisk möjlighet för mig och jag ser verkligen fram emot att vara del av att ytterligare stärka företagets Nordiska varumärken, säger Anna Laestadius i ett pressmeddelande.  

Hon kommer närmast från Electrolux AB där hon var global marknadsdirektör för Electrolux Grand Cuisine. Innan dess var Anna Laestadius kundchef på Lowe Brindfors, med ansvar för varumärken som Ericsson, SAAB Automobile and Kraft. Hon har även varit global varumärkeschef för Absolut Vodka.  

– Jag är verkligen mycket glad att kunna knyta Anna till vårt företag som vår nya marketing director. Anna tillför ovärdeliga erfarenheter och kunskaper vad gäller att utveckla, etablera och stärka globala varumärken, och hon kommer att bli en fantastisk tillgång för oss, säger Eivor Andersson, vd på Fritidsresegruppen i en kommentar.

Anna Laestadius kommer att vara baserad i Stockholm och börjar sin nya tjänst den 1 juli.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Anna LaestadiusFritidsresor

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.