Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Fröjd byter vd

Publicerad: 25 augusti 2017, 09:14

Anna Gullstrand och Axel Bendrik.

Foto: Pressbild

Anna Gullstrand slutar efter fem år som vd på digitalbyrån Fröjd. Axel Bendrik går in som tf.vd medan hennes efterträdare rekryteras.


Ämnen i artikeln:

Axel BendrikAnna GullstrandFröjdDigitalbyråer

De senaste åren har Fröjd utvecklats från en renodlad teknikbyrå till en digitalbyrå med inriktning mot servicedesign och tjänsteutveckling. Anna Gullstrand har sett till att verksamheten växt och plockat in ett flertal större uppdragsgivare.

Men nu har det alltså blivit dags att lämna över det operativa ansvaret till någon annan. Anna Gullstrand stannar dock kvar som delägare och styrelseledamot.
– Jag ser fram emot att fortsätta bidra till att utveckla Fröjd, fast från en annan roll och med nya perspektiv. För mig personligen handlar det om att utmana mig själv och göra något annat. Vad det blir återstår att se, säger hon i en kommentar.

Delägaren Axel Bendrik tar över som tf. vd från och med 1 september.
– Förra året ökade vi omsättningen med 38 procent, och vi planerar samma utveckling detta år. Vi märker en stor efterfrågan kring vårt erbjudande och det känns både spännande och utmanande att hitta en ny vd som tillsammans med Fröjd-teamet skall fortsätta utveckla bolaget i linje med marknadens krav på Digital Partner, säger Janchrister Egnefors, styrelseordförande i Fröjd.

Fredrik Thambert

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.