Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Fröjd stuvar om i ledningen: ”Nu formaliseras deras roller”

Publicerad: 26 augusti 2021, 12:05

Foto: Pressbild

Fröjd befordrar COO:n Oskar Sparreljung till vd, och Jessica Kardemark till vice vd. Nuvarande vd, Axel Bendrik, blir i stället styrelseordförande.


Ämnen i artikeln:

FröjdAxel Bendrik

Jessica Kardemark, nuvarande business director, blir vice vd. Tillsammans med Oskar Sparreljung, som alltså lämnar sin roll som COO och blir vd, ska hon fortsätta utveckla det digitala erbjudandet.

– Vi har hittat ett erbjudande där vi knyter ihop vår djupa tekniska kompetens och vår förmåga att skapa digitala upplevelser, vilket har stärkt vår position och skapat ökad efterfrågan. Det känns jättekul att fortsätta den här utvecklingen och vi ser fram emot välkomna ännu fler nya kunder och medarbetare till oss, säger Jessica Kardemark i pressmeddelandet.

LÄS MER: Fröjd avslutade 2020 på topp: ”Vi är stolta” 

Enligt Fröjds nuvarande vd, Axel Bendrik, har Oskar Sparreljung och Jessica Kardemark varit avgörande i utvecklingen och deras nya roller blir en formalisering av det tidigare ansvar som de har haft.

– Det känns väldigt kul att nu formalisera deras roller utifrån det ansvar de axlat i detta arbete. Genom denna förändring skapar vi en stadig organisation som har möjlighet att accelerera den utveckling vi påbörjat. Jag ser mycket fram emot att fortsätta ett nära samarbete med Oskar och Jessica i den här konstellationen, säger Axel Bendrik i pressmeddelandet.

Alicia Price

Reporter

alicia.price@resume.se

Ämnen i artikeln:

FröjdAxel Bendrik

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.

Se fler branschtitlar från Bonnier News