Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Futerra kniper ”aktivistisk” PR-chef från Telge Energi

Publicerad: 14 december 2021, 09:57

Johline Lindholm.

Foto: Amanda Nilsson

Efter drygt fyra år inhouse går Telge Energis PR-chef Johline Lindholm till byrån Futerra. ”Johlines erfarenhetsmix av näringsliv och aktivism är helt avgörande för vårt erbjudande”, säger Maria Starck, Change Director på Futerra.


Ämnen i artikeln:

Telge EnergiFuterraByråer

Johline Lindholm gav fyra och ett halvt år som PR-chef på inhousesidan. Men nu går hon till Futerra för att bli PR och Planning konsult på byrån.

– På Futerra får jag möjlighet att ta mig an fler företag i en bredd av branscher för att stärka dem i deras kommunikation och arbete med hållbarhetsfrågor. Jag ser också fram emot att både utmana och bli utmanad, hitta innovativa lösningar och få fram viljan hos människor att skapa riktig förändring, säger Johline Lindholm.  

”Aktivism helt avgörande”

På Futerra kommer ”Johline bidra med hennes erfarenheter från energibranschen, ett strategiskt systemtänk, en portion aktivism och hennes kommunikativa styrka i hållbarhetsfrågor”, skriver Futerra i ett pressmeddelande.

– Vi på Futerra har ofta en bakgrund inom civilsamhället med fokus på hållbarhetsfrågor, därför är Johlines erfarenhetsmix av näringsliv och aktivism helt avgörande för vårt erbjudande. Vi drivs av att hjälpa företag snabba på omställningen och har en övertygelse om att näringslivet ska leverera verkliga lösningar. Vi är otroligt glada att hon vill jobba hos oss, säger Maria Starck, Change Director.

Enligt pressmeddelandet har Johline Lindholm har rättvise- och hållbarhetsfrågor alltid varit ett intresse för henne och en anledning till att hon valde att arbete med kommunikation och ”påverkansarbete”.

Joakim Wedholm

Reporter

joakim.wedholm@resume.se

Ämnen i artikeln:

Telge EnergiFuterraByråer

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.