fredag24 mars

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Fyra nya på OTW

Publicerad: 9 mars 2017, 13:43

Contentbyrån OTW förstärker med fyra nya medarbetare. Bland annat Jonas Leksell från SVT:s Barnkanalen.

Ämnen i artikeln:

ContentbyråerOTW

FT

Fredrik Thambert


Den senaste tiden har OTW knytit till sig ett antal nya medarbetare. Jonas Leksell anslöt från SVT i februari och kommer att  producera rörligt material till höger och vänster".
– Vi är väldigt glada över att Jonas börjar hos oss då han är en väldigt rolig och skarp kreatör och en socialt härlig person. Jonas har en förmåga att hitta den annorlunda och udda vinkeln i idéerna och genomförandet, och den egenskapen är väldigt viktig idag. Och blir bara ännu viktigare, säger David Bexelius, utvecklingsansvarig på OTW, i en kommentar.

Jonas Leksells cv är digert – och brokigt.
– Jag har gjort allt. Säg vad du vill – jag har gjort det. Polis – check, rocktrummis – check, gissat bajs – check. Barn-TV har däremot alltid legat mej varmt om hjärtat. Senast var jag den hemliga agentchefen "V" i programmet Agenterna som kommer på Barnkanalen i vår, säger han.

Byrån har också plockat in Hermine Abdon som digital analytiker. Hon kommer närmast från Whispr Group i New York.
– Vi har stort tryck på just kombinationen av digital analys och kreativitet just nu, kommenterar Benke Carlsson, ansvarig för analys och strategi på OTW. Hermines förmåga att snabbt se och förstå strukturer i stora mängder data har från dag ett gjort henne populär hos våra kunder.

Tidningen Buffé, som OTW gör på uppdrag av ICA, har fått två nytillskott i form av Alexandra Vikström, redaktör och Sofie Lundmark, redaktör/projektledare.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev