Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Fyra nya till OTW i Göteborg

Publicerad: 6 september 2018, 09:03

Elin Joleby, Linnea Henriksson, Marit Larsdotter och Linda Mineur ansluter till contentbyrån OTW:s kontor i Göteborg.


Ämnen i artikeln:

OTW

De senaste åren har OTW, som tidigare ägdes av Stampen men sedan ett par år tillbaka ägs av Aller Media, visat en enorm tillväxt.

Nu växer byråns Göteborgskontor ytterligare i och med fyra rekryter.

Projektledaren Elin Joleby ansluter från Omni där hon jobbat som nyhets- och utvecklingsredaktör. Som projektledare på OTW kommer hon främst jobba med Volvo Penta.

Produktionsledaren Linnea Henriksson är nyexaminerad från Malmö universitet och kommer främst att jobba med kunder som Volvo Trucks och Serneke.

Marit Larsdotter har de senaste 20 åren jobbat som frilansjournalist, redaktör och samtalsledare för uppdragsgivare som Filter, Ingenjören och Akademiska Hus. På OTW får hon en tjänst som redaktör med ansvar för magasin åt HSB och det statliga forskningsinstitutet RISE.

Slutligen ansluter även Linda Mineur som producent. Tidigare i sin karriär har hon jobbat som film- och eventproducent åt bolag som SVT, Warner Brothers, Xerox/AstraZeneca och Memfis Film. På OTW har hon redan varit med och producerat rörligt åt kunder som Volvo Trucks, Volvo Penta och Serneke.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

OTW

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.