Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Fyra nya till Spotlight

Publicerad: 18 maj 2017, 12:57

Nya på Spotlight.

Pr-byrån breddar sin kompetens med fyra nya medarbetare.


Ämnen i artikeln:

Axel Lagerbielke

Igår stod det klart att Prime tar över Tele2-uppdraget från Spotlight gällande bolagets affärsdrivande pr- och kommunikationsaktiviteter i Sverige. Men byrån säger samtidigt att de också vunnit flera nya uppdragsgivare. Därför har de rekryterat fyra nya konsulter inom olika discipliner.
– Det känns fantastiskt att ha dessa fyra nya kollegor på plats. Rekryteringarna är ett led i vår strategi att möta behoven av allt bredare uppdrag inom affärsdrivande kommunikation från nya och existerande kunder, säger Axel Lagerbielke, vd på Spotlight, i ett pressmeddelande.

De nya medarbetarna på Spotlight är:

Josefina Motin
Digital projektledare med erfarenhet inom strategisk kommunikation och digitala medier. Kommer senast från en anställning som ansvarig för digital marknadsföring för serviceföretaget Arkitektkopia.

Tamara Samadi
Projektledare som senast kommer från den internationella byrån Text100 med erfarenhet av B2B- och B2C-företag inom konsumentelektronik, IT, telekom och resor.

Ola Söderlind
Ola Söderlind PR-konsult och skribent. Han har bred bakgrund som journalist och kommer närmast från Affärsvärlden där han arbetade som reporter och som digitalt utvecklingsansvarig för webben.

Joakim Goding
PR-konsult med inriktning på påverkansarbete och B2B-kunder. Kommer från en bakgrund inom politiken där han har arbetat i Europaparlamentet i Bryssel, och därefter arbetat som politisk sekreterare, både i Haninge kommun och nu senast i Huddinge kommun.

Fredrik Thambert

Ämnen i artikeln:

Axel Lagerbielke

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.