Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Garbergs-partnern Jan Lindforss till Åkestam Holst

Publicerad: 26 mars 2019, 12:44

Jan Lindforss lämnar Garbergs för en roll som account director på Åkestam Holst.


Ämnen i artikeln:

Jan LindforssÅkestam Holst

På 90-talet var Jan Lindforss med och grundade reklambyrån Romson som prisades med både guldägg och grand prix i Cannes Lions. Efter det blev det sejourer på Farfar och Brindfors innan han 2008 anslöt till Garbergs, en byrå han nu lämnar efter tio år som account director och partner. Destinationen är Åkestam Holst.

Jan Lindforss berättar för Resumé att beslutet kommer av att han under en tid velat söka nya utmaningar och när han väl fick frågan var svaret inte mer än logiskt.

– Jag har följt Åkestam Holst sedan starten och den senaste tiden har de verkligen växlat upp. Att få jobba i en organisation där mycket är på plats gör att jag förhoppningsvis kan få bra utväxling på min erfarenhet från projektledar-rollen, berättar han.

Bland annat kommer Jan Lindforss att jobba med NoA-kunden SAS. Nyligen har leadansvaret för uppdraget flyttats tillbaka till Stockholm efter ett år hos &Co i Köpenhamn.

Thomas Nilsson

Reporter

thomas.nilsson@resume.se

Ämnen i artikeln:

Jan LindforssÅkestam Holst

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.