Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Garbergs rekryterar nya talanger

Publicerad: 7 juni 2018, 11:16

Foto: Pressbild

Garbergs förstärker med tre nya medarbetare. Pia Hjelt rekryteras som projektledare och den prisade talangduon från Berghs, Lina Bergman och John Lundquist Coey, värvas som copywriter respektive AD.


Ämnen i artikeln:

Berghs School of CommunicationGarbergs

Reklambyrån Garbergs vill stärka byråns erbjudande när det kommer till kreativt, strategiskt och kulturellt innehåll. Nu rekryteras tre nya medarbetare till kontoret i Stockholm.

Pia Hjelt rekryteras som projektledare och Lina Bergman och John Lundquist Coey blir ny copywriter respektive AD.

– Pia, Lina och John passar bra in i vår vision om att vara en dynamisk arbetsplats. Pias perspektiv och kunskap kompletterar oss andra projektledare på ett utmärkt sätt. Och Lina och Johns förmåga att så tidigt i karriären skapa så pass starka idéer är otroligt imponerande, säger Mehrnaz Bejne, vice vd på Garbergs, i en kommentar.

Pia Hjelt har jobbat i 20 år med kommunikation på olika sätt. Hon kommer närmast från ett uppdrag som Head of brand för buisness på Tele2. Lina Bergman och John Lundquist Coey har inte samma erfarenhet, men har som nyutexaminerade från Berghs prisats med två shortlists i Future Lions, fem merits i One Show och en vinst i One Show Client Pitch.

– Vi tog examen på torsdagen och började vår anställning i måndags, så allt har gått väldigt fort. Men hela Garbergs-kulturen, alla människor och utvecklingen på byrån känns helt rätt i magen och vi är jättepeppade på att äntligen få börja jobba, säger Lina Bergman, ny Copywriter på Garbergs.

Alex Hartelius

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.