Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Geelmuyden.Kiese plockar in junior

Publicerad: 5 april 2013, 07:17

PR-byrån Geelmuyde.Kiese anställer Frida Lind som juniorkonsult. Hon kommer närmast från reklambyrån Gracemill. Frida Lind har tidigare studerat ekonomi och kommunikation i Uppsala och Singapore.


Ämnen i artikeln:

Geelmuyden Kiese

– Vi märker en tydlig ökad efterfrågan på våra tjänster och genom  rekryteringen av Frida Lind breddar vi vårt erbjudande ytterligare.  Frida kommer med sin kunskap och ambition bidra till Geelmuyden.Kieses  positiva utveckling, säger Janna Sundewall, vd för Geelmuyden.Kiese i  Sverige i en kommentar.

Frida Lind har en kandidatexamen i ekonomi och har även studerat kommunikation och marknadsföring i Singapore.

Hon  har också varit frilansskribent inom ekonomi. Frida Lind har även varit  produktionsledare på reklambyrån Gracemill och juniorkonsult på Prime.

–  Geelmuyden.Kiese har ett starkt nordiskt erbjudande och det känns  spännande att bli en del i den satsning som genomförs i Sverige. Att  arbeta med kommunikation både inom och utanför Sveriges gränser är något  som verkligen lockar mig, säger Frida Lind.

Byrån har cirka 120 anställda i Skandinavien, varav 19 i Stockholm.

Geelmuyden.Kiese är samarbetspartner till Ketchum i Skandinavien.

Karl-Johan Byttner

Ämnen i artikeln:

Geelmuyden Kiese

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.