Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Geelmuyden Kiese värvar Elizabeth Walentin

Publicerad: 8 maj 2015, 07:38

Elizabeth Walentin

Foto: Pressbild: GK

Förra året arbete hon med Socialdemokraternas valkampanj. Nu blir Elizabeth Walentin senior rådgivare på Geelmuyden Kiese med ansvar över byråns erbjudande inom public affairs.


Ämnen i artikeln:

Geelmuyden Kiese

Elizabeth Walentin hade en nyckelposition som ansvarig för omvärldsanalys hos Socialdemokraterna under valrörelsen 2014. Hon har också haft seniorroller på byråerna Burson-Marsteller, StrandbergHaage och JG Communication. På Geelmuyden Kiese kommer hon att ta över ansvaret för byråns public affairs-erbjudande från Joakim Kellner som lämnat företaget.

– Jag har länge haft ögonen på GK och har sett deras förvandlingsresa till den starka branschaktör de är idag. Tillsammans med mina nya skarpa kollegor ser jag fram emot att utveckla byrån ytterligare, säger Elizabeth Walentin i ett pressmeddelande.

Den norska pr-byrån har funnits i 19 år på den svenska marknaden och har under de senaste tre åren gjort en nystart i Sverige. I dag har Geelmuyden Kiese 24 anställda och byrån planerar att växa ytterligare under kommande år.

– Genom att anställa Elizabeth Walentin skapar vi nu förutsättningar att lyfta vårt erbjudande ytterligare. I Elizabeth får vi en person som är van att arbeta i gränslandet mellan public affairs och corporate communications och det är ytterligare ett stort steg i rätt riktning för oss, säger Janna Sundewall, vd på Geelmuyden Kiese i ett pressmeddelande.

Andreas Rågsjö Thorell

Webbredaktör

andreas.thorell@resume.se

Ämnen i artikeln:

Geelmuyden Kiese

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.