Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Gina Azaric lämnar Tre – efter 13 år

Publicerad: 18 februari 2016, 15:28

Gina Azaric byter Tre mot Kicks.

Foto: Press

Gina Azaric slutar som marknadschef på mobiloperatören Tre för att bli Nordisk marknadsdirektör på sminkföretaget Kicks.


Ämnen i artikeln:

KicksTreGina AzaricMarknadschef

Gina Azaric har varit marknadschef på Tre i 13 år och då varit med att bygga upp bolaget från grunden. Nu senast var hon bland annat med och lanserade kampanjen ”Nu släpper vi musiken fri!” då operatören lyfte ut musiken ur surfmängden. Det var början på en helt ny varumärkesprofil för företaget. Nu lämnar Gina Azaric Tre för att anta nya utmaningar som marknadsdirektör på sminkföretaget Kicks med 240 butiker i Norden.

– Jag ser verkligen fram emot att vara med på KICKS fortsatta tillväxtresa och kunna bidra till att bygga Nordens ledande kosmetikkedja, säger Gina Azaric i en kommentar.

Hon har en bakgrund som marknadschef på Arla Foods och Lastminute.com. Gina Azaric utsågs två år i rad till Sveriges bästa marknadschef av Resumé.

– Jag är väldigt glad att ha rekryterat Gina till rollen som Director of Brand, Marketing and E-commerce för Kicks och ser framemot de kunskaper och erfarenheter hon kommer att tillföra. Gina känns helt rätt för den här rollen och jag är övertygad om att hon kommer att bidra till Kicks fortsatta utveckling, säger Pontuz Bjelfman, vd Kicks.

Julia Lundin

Redaktör Resumé Insikt

julia.lundin@resume.se

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.