lördag4 februari

Kontakt

Annonsera

E-tidning

Sök

Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

Glory Days rekryterar tre

Publicerad: 3 maj 2018, 09:05

Foto: Pressbild

Marcus Friberg blir ny Art Director, Jessica Widing ny Digital Editor och Andreas Paulsen Ernek går in som Digital Producer när Glory Days satsar allt mer på film.

Ämnen i artikeln:

Art DirectorGlory Days

AH

Alex Hartelius


I ett pressmeddelande skriver Glory Days att bakom rekryteringerna ligger nya kunder, nya projekt och en stark framtidstro.

– Vi ska inte bli störst, men bäst (och kanske vackrast) och då behöver vi dels öka kapaciteten men också kompetensen. Och det gör vi med dessa rekryteringarna. Säger Johan Börjesson, byråchef och creative director, i en kommentar.

Marcus Friberg, ny Art Director, kommer senast från en roll som grafisk designer och frontend-utvecklare. Tanken är att han ska stärka den tekniska kunskapen i de digitala projekten.

Jessica Widing kommer i sin roll som Digital Editor ansvara för kundernas redaktionella kommunikation i digitala kanaler och Andreas Paulsen Ernek blir ny Digital Producer när filmområdet växer. Han har tidigare jobbat på SVT och med idol.

– Det är fantastiskt kul med nya kollegor, inte bara av sociala skäl utan även för att vi som byrå och leverantör växer både på bredden och djupet, säger Johan Börjesson.

Dela artikeln:

Resumés nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev