Ta del av allt innehåll på Resumé
Starta din prenumeration

Prenumerera

Folk på väg

GO MO Group rekryterar från TÜV NORD

Publicerad: 11 juni 2018, 07:58

Foto: Pressbild

I expansionsfasen av GO MO Group rekryteras Henrik Anderberg som Client Success Manager och strateg.


Henrik Anderberg kommer senast från kundsidan som Marketing Manager hos TÜV NORD. Nu rekryteras han av det digitala marknadsföringsbolaget GO MO Group till deras nya indiska kontor i Pune, i förhoppning om att hitta rätt i sin expansionsinvasion, där bolaget efter fyra år anställt 74 medarbetare.

Henrik Anderberg kommer att arbeta gentemot bolagets kunder, men också ha ansvar att utveckla det svenska teamet strategiskt.
– Henrik har ett bra entreprenörstänk och är en "doer", vilket krävs i ett snabbväxande företag som GO MO Group. Han kommer dessutom med ett värdefullt utifrånperspektiv då han kommer ifrån kundsidan där han själv har köpt våra tjänster. Han är ett viktigt tillskott som kommer hjälpa oss att komma närmare vår vision, vilken är att inom tre år vara Europas främsta pull-marketingbyrå med en omsättning på över 100 miljoner kronor, säger Gabriel Ghavami, CEO på GO MO Group, i en kommentar.

Nyligen har man expanderat sitt indiska team bland annat genom ett förvärv av företaget ASingh & Company Ltd, och utöver det indiska kontoret är man även stationerad i Stockholm och Göteborg.

– Det känns fantastiskt att vara en del av GO MO. Man har byggt upp en infrastruktur som är helt unik med ett differentierat team och stora visioner. Jag vill vara med och skapa världens bästa företag. Med GO MO Group har vi bra förutsättningar att göra det, säger Henrik Anderberg.

Alex Hartelius

Dela artikeln:


Resumés nyhetsbrev

Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag Bonnier Business Media AB:s (BBM) allmänna villkor. Jag har även tagit del av BBM:s personuppgiftspolicy.